Deelnemen

Iedereen met een kleinverbruikersaansluiting kan meedoen. Dit geldt dus niet alleen voor particuliere woningeigenaren en huurders, maar ook voor verhuurders, VvE’s en haar leden, mkb-bedrijven, en veel verenigingen en instellingen.

Meedoen kan op verschillende manieren: als aanbieder van een geschikt dak en als afnemer van lokale zonnestroom, ook al heb je geen eigen dak. Allebei kan ook. We bundelen vraag en aanbod in de buurt en ondersteunen bij de uitvoering.

Ben je eigenaar van een dak? Klik dan hier voor een dakcheck. Is je dak geschikt, dan toveren we je dak om tot zonnedak voor de buurt. Deelnemers profiteren van de zonnestroom van jouw dak, net als jijzelf: je krijgt een jaarlijks een vergoeding voor het verhuren van je dak.

Heb je geen eigen dak of is deze om wat voor reden ook niet geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen, dan doe je mee met zonnepanelen op een ander dak in jouw buurt. Zo profiteer je van Zon Op Alle Daken!

Meedoen is eenvoudig. Meld je nu aan!

Samen gaan we meerdere zonnedaken exploiteren en de opbrengsten verdelen. Zo verdienen we samen kosten van de zonnepaneleninstallaties terug en genieten we thuis van zonnestroom uit de buurt.

Als deelnemer krijg je korting op je energiebelasting. Wanneer een inleg doet in de coöperatie om de zonnepanelen te co-financieren, krijg je een hogere korting op de energiebelasting die je hebt betaald.

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul straat in.
Vul huisnummer in.
Vul postcode in.
Vul woonplaats in.
Vul e-mailadres in.
Vul telefoonnummer in.
Vul hierbij ga ik akkoord met het verwerken van mijn gegevens door zon op alle daken en haar samenwerkende partners. de persoonsgegevens zullen nooit worden verkocht. in.